Flytthjälp i Stockholm

Änteligen har jag kunnat köpa ett hus och förra vecka gick flyttlasset. Jag har alltid drömt om en trädgård och nu har jag fått en trädgård och det ska bli så spännande att få sätta igång med att odla och plantera blommor och grönsaker. Sjävklart kommer jag att hålla liv i bloggen nu till sommaren för att berätta om allt som händer och sker i trädgården. Hur som helst, i det här inlägget ska jag prata om företaget som hjälpte mig att flytta, det är ett företag för alla som önskar flytthjälp i Stockholm och företaget heter inget annat än NLS Flytt. 

Eftersom jag aldrig har behövt anlita flytthjälp i Stockholm tidigare var det inte alldeles självklart att veta till vilket företag jag skulle vända mig till. Men det ordnade sig efter att jag talade med en kollega som är van att flytta. Min kollega som kommer från Västmanland har bott i Stockholm i 10 år och flyttat minst 15 gånger, några av gångerna har hon anlitat hjälp av NLS Flytt och det hon berättade om företaget gjorde att även jag bestämde mig för att anlita dem. Min kollega berättade att hon hade stött på en del oseriösa företag innan hon fann NLS Flytt. Jag blev så otroligt glad över detta tips och jag kände direkt att det var ett seriöst företag där de anställda verkligen arbetade både metodiskt och effektivt och som ett extra plus i kanten var medarbetarna trevliga och med ett glatt humör. Jag fick all den hjälp jag behövde utifrån mina behov och det kommer givetvis ni som behöver flytthjälp i Stockholm också få när ni vänder er till NLS Flytt.