Byggfirma för att bygga stuga

God dagens bloggen! Idag tänkte inte skriva så mycket om trädgård utan jag tänkte komma med ett litet tips om er som går i funderingarna att köpa en stuga och jag kommer förklara varför ni istället ska köpa en tomt för att sedan anlita en byggfirma som kan ge er en ny stuga. Marknaden och efterfrågan av stugor är någonting som blommat upp rejält under de senaste åren och inte minst på västkusten där Varberg, Falkenberg och Halmstad är de populäraste orterna. Jag har en stuga i Varberg och av rent intresse så brukar jag ibland kika runt lite om det finns något till försäljning. Priserna har stigit rejält och det är inte så konstigt med tanke på hur stor efterfrågan är. Det är väldigt få stugor till salu och de som väl ligger ute har ett oerhört högt värde. Jag kan förstå värdet, västkusten är populärt hos väldigt många och på sommaren är det folk från hela landet här. Vill man ha en stuga så finns det dock en alternativ lösning som jag tänkte prata med er om. Emellanåt dyker det upp tomter till salu och även fast de också är dyra så skiljer det väldigt mycket jämfört med stugor. En byggfirma är givetvis inte gratis att anställa men i slutändan så kommer man undan billigare med att köpa en tomt och anlita en byggfirma kontra om man köper en färdigbyggd stuga. Om pengarna inte spelar så stor roll så föreslår jag ändå att man gör på det här sättet. Då kan man helt fritt välja hur man vill ha sin stuga, vilket alltid är till en fördel. När jag beslutade mig för att skaffa en stuga i Varberg så gjorde jag precis så här och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det var en lösning som inte bara gav ett bra resultat direkt utan som även höll i längden.