Lars Perssons Måleri

Hej på er alla mina härliga följare som kommer in till bloggen dag efter dag för att läsa mina spännande och intressanta inlägg. Året om skriver jag i bloggen och nu när det är vår blir det helt klart mest inlägg om trädgården och dess rikedom på blommor. Det är många som intresserar sig för mina inlägg och det gör mig glad. I det här inlägget ska jag inte prata om trädgården utan istället om en målare i Lund. Behöver ni en kvalitetsmedveten målare i Lund ska ni tveklöst vända er till Lars Perssons Måleri. 

Jag talar utifrån egen erfarenhet när jag säger att denne målare i Lund är helt underbar för han har nämligen målat om huset och huset blev som nytt. Han som bodde i huset innan var konstnär och hade målat huset cerise, det riktigt stack i ögonen både på mig och på grannarna som inte allt gillade hur det såg ut. Som en av de första åtgärderna efter att jag flyttat in huset blev det att måla om och måla rätt, i alla fall i en färg som känns rätt för mig. Nu är huset rött med vita knutar, en riktig idyll. Jag kan varmt rekommendera er alla som befinner er i en sits där ni behöver en målare i Lund till era invändiga eller utvändiga målerijobb, invändigt även tapetsering, att vända er till Lars Perssons Måleri. Det här företaget har verkligen satt färg på min tillvaro och det kommer de givetvis kunna göra för er också. ha det nu så bra och tusen tack alla mina kära läsare för att ni kom in på bloggen och läste även om det här.